Af Jo Hermann

Hvad går kristendommen ud på, hvor kommer den fra, og hvor er den på vej hen?
Kr. 149,- inkl. forsendelse
234 sider ISBN 978-87-92240-00-2 udg. 2007

For bare ti år siden kunne man som ikke-kristen undlade at beskæftige sig med disse spørgsmål. Det kan man ikke rigtigt længere. Religionerne fylder i samfundet, i den offentlige debat og i international politik - og kristendommen er ingen undtagelse.

I Danmark hævdes det ofte, at dét at være dansk i en eller anden udefinerlig grad hænger sammen med dét at være kristen. Hvad skal man så gøre, når man ikke føler sig kristen, men er fuldstændigt overbevist om, at man er dansk? Skal man bare passivt regne sig selv med til det kristne fællesskab?

Jo Hermann har gået kristendommen efter i sømmene for at finde ud af, hvad hun som borger i et oplyst, demokratisk samfund skal mene om den. Spørgsmålet er nemlig alt for vigtigt til at blive overladt til teologerne...

Hvem henvender bogen sig til?
Bogen henvender sig til alle, der gerne vil vide mere om kristendommen. Den er let tilgængelig at læse, og kapitlerne er skrevet som selvstændige essays, så de kan læses uafhængigt af hinanden. - Man "hoplæse"som de passer én.

Om forfatteren
Jo Hermann er tidligere formand for Dansk Forfatterforening og er uddannet cand.mag. i latin og dansk. Hun har tidligere skrevet både fagbøger og romaner.