Af Christoffer Boserup Skov

Sebastians bedste kammerat, Vigga, bliver mobbet, fordi hun er mørk i huden. Sebastian har vildt ondt af hende og ved ikke, hvad han skal stille op.

Tredje bog i Sebastian-serien

E-bog kan købes her kr. 60,-
Kr. 99,- inkl. forsendelse
188 sider ISBN 978-87-92240-20-0

Alle fire Sebastianbøger 399,- inkl. forsendelse.

I skolen skal hele klassen skrive opgave om evolutionen. Hvem var Darwin, hvad var det egentlig, han sagde, og hvor kommer mennesket fra?

Mens kammeraterne mobber og Vigga har det rigtig skidt, bliver både hun, Sebastian og deres forældre inviteret til Kenya for at besøge Viggas bedstefar.

I Kenya ser de nogle fodaftryk fra en menneskeart, der levede for mere end en million år siden. Og så bliver evolutionen pludselig meget nærværende.

Da Vigga kommer tilbage til klassen, synes kameraterne, at hun er super sej! Og Sebastian, Vigga og resten af børnene i klassen bliver meget klogere på, hvor vi kommer fra, hvorfor det er dumt at mobbe - og hvor skrøbeligt livet kan være.

Læs kronik i JyllandsPosten her

Hør radioudsendelse her

Fra anmeldelserne

Endnu engang får man fuld valuta for pengene, hvis man beslutter sig for at få Hvor kommer du fra, Sebastian? bragt ind i børneværelset. Det er en bog fyldt med en hel del ganske svære emner, der alle bliver elegant formidlet, så det er muligt at tale med familiens yngste medlemmer om disse uden at tale ned til dem. Det er en bog der pirrer nysgerrigheden og ifølge nærværende anmelders 7årige er: ”den bedste bog i serien indtil videre”.

Læs hele anmeldelsen hos Kulturkapellet

Hvor kommer du fra, Sebastian? er den tredje bog i serien om 12-årige Sebastian. Om den første bog i serien , Sebastian og skrivemaskinen, skrev pressen bl.a.:

"Det er et mesterværk, læs den højt for 12-årige børn og børnebørn og vær selv til stede som guide, det vil De få et rigt udbytte af."

                                             Johannes Møllehave, Kristeligt Dagblad

"Ethvert barn med tendens til tænksomhed bør få bogen i hånden - det vil sætte lidt struktur i tænksomheden og samtidig i høj grad udfordre barnets omgivelser."

                                                 Damian Arguimbau, Weekendavisen

Flere anmeldelser her: www.boserupskov.dk/anmeldelser.html