I stedet for at lave en liste over mine foredrag, er det meget lettere, hvis du/I siger, hvilket emne fra mine bøger, I kunne tænke jer at høre noget om. Jeg taler glad og gerne om det hele, og lover at det bliver både oplysende, tankevækkende og underholdende!

Hvis du gerne vil booke mig til et foredrag, venligst kontakt ARTE Booking.

Lene Andersen indledte UU DANMARKs årskonference med en keynote om, hvilken fremtid vi ønsker os. Spændt ud mellem 2 centrale fænomener: folkeoplysning og dannelse, tegnede LA buen fra den tidligste kulturhistorie til den metamoderne fremtid. Eminent skarpt, veloplagt formidlende og med et passende drys satire. LA har fat i de helt store narrativer og fik dem elegant koblet til den aktuelle kontekst for oplægget og konferencen: uddannelsesvejledning i et paradigmeskifte. LAs indledende key note gav et afsæt, som fik løftet hele konferencen allerede fra start.

Pia Vigh
Sekretariatsleder, UU Danmark

Selvom vores arbejde er at bygge, så består vores opgave i bund og grund i at lytte til- og forstå mennesker.

Lene fik med et foredrag, tilpasset vores opgaver, sat ord på den udvikling, mennesker gennemgår, og den forskellighed, der nu engang er, således at vi bedre kan møde kunder og kollegaer og sammen skabe noget stort.

Johnny Sander
Afdelingschef, NCC Danmark A/S