Af Jesper Knallhatt – alias Lene Andersen

Baade-Og Tirsdag handler om evolutionen helt fra det første DNA i ursuppen og frem til de store oldtidscivilisationer i Mellemøsten. Det er en rejse på over tre milliarder år, og det er faktisk lykkedes at forklare, hvordan døde atomer og molekyler ikke blot har kunnet frembringe liv, men også intelligens, bevidsthed, ånd og refleksion.

Pris: 199,- inkl. forsendelse

Alle 5 bøger i serien: 799,- inkl. forsendelse.

Baade-Og – fem bøger om alting

Hvilken fremtid ønsker vi at skabe for os selv, vores børn og vores børnebørn?

Baade-Og er fem bøger. De første to, Mandag og Tirsdag, undersøger, hvordan den vestlige civilisation kom dertil, hvor vi er i dag.

Den tredje bog, Onsdag, kigger ind i fremtiden og har ramt forbløffende plet i sine forudsigelser. Den udkom i 2007 og forudsagde ikke blot finanskrisen men også de mange tumulter i dens kølvand.

Torsdag, den fjerdebog, samler trådene og giver nogle bud på, hvorfor menneskeheden begår de samme fejl generation efter generation.

Fredag, den femte og sidste Baade-Og-bog, undersøger vores muligheder for at sætte os ud over vores spontane reaktionsmønstre og rent faktisk forme en fremtid, som giver velstand og muligheder til alle klodens indbyggere.

Læs mere på www.baade-og.dk