Af Christoffer Boserup Skov

Hvad er venskab? Må man lyve? - Filosofi i børnehøjde; højtlæsning fra cirka 7 år, selvlæser fra cirka 10 år.

Kan købes ved direkte henvendelse: Kr. 199,- inkl. forsendelse

Der er fire bøger i serien i alt; alle kan bestilles ved direkte henvendelse.

Det er et mesterværk, læs den højt for 12-årige børn og børnebørn og vær selv til stede som guide, det vil De få et rigt udbytte af.

Johannes Møllehave, Kristeligt Dagblad

Sebastians forældre har travlt med alt muligt kedeligt arbejde - men heldigvis har Sebastian sin tante Ketty, som forstår ham meget bedre.

Under et besøg hos Tante Ketty får Sebastian en gammel, flot skrivemaskine. Det bliver begyndelsen på en usædvanlig rejse, hvor Sebastian virkelig skal bruge sin hjerne. Det viser sig, at virkeligheden måske slet ikke er sådan, som han gik og troede.

Hvem er vi? Har vi en fri vilje? Findes Gud? Hvad er intelligens? Hvem er den uhyggelige skikkelse i skoven? Hvem står bag www.metafysiskinstitut.dk? Og hvad er filosofi i det hele taget for noget?

Flere anmeldelser

Denne bog er en oplagt gaveidé for forældre, bedsteforældre, tanter og onkler, som gerne vil bidrage til de unge generationers nysgerrighed og kreativitet.

Paul Hegedahl, dk-nyt.dk

Det er livets store og små spørgsmål i børnehøjde. Og da jeg er kæmpestor Jostein Gaarder-fan, glæder det mig meget, at der er kommet denne bog.

Heidi Friborg Christophersen, Folkeskolen.dk